Norton anmeldelse

Som et av de mest gjenkjennelige merkene i antivirusindustrien, har Norton vært aktiv i bransjen siden 1991. I første halvår av 2007 hadde Norton en markedsandel på 61% av antivirus- / sikkerhetspakke-produkter, noe som gjør dem til husstandsnavnet innen PC-beskyttelse. Til tross for deres suksess i markedet har de vært utsatt for mye kritikk i media som du kan forestille deg, ved å være et så høyt profilert navn og ha en mye brukt programvare, skaper alle tabber fra Norton masseopprør. Norton er beryktet for sin innviklede avinstalleringsprosess, deres fjerningsverktøy fjerner bare enkelte aspekter av produktet og forlater andre, men bør dette påvirke ditt valg når du bestemmer deg for en Antivirus-programvare?

Norton

Kompatibilitet

Windows-kompatibel
Apple Mac-kompatibel
Android-kompatibel
iPad/iPod-kompatibel

Pålitelighet og sikkerhet

Gitt Nortons erfaring i antivirus / PC-sikkerhetsarenaen, bør du forvente et kvalitetsverktøy for fjerning av skadelig programvare, med lite til ingen problemer i ytelse. (En glipp fra en slik viktig programvare kan bety slutten på PC-en din) Dessverre samsvarer ikke forventningene nødvendigvis med virkeligheten med Nortons antivirusprodukt. I antivirustester plukker Nortons antivirus altfor ofte opp helt harmløs programvare som farlig. I et brukertilfelle betyr dette at programvaren kan markere din eksisterende, helt sikre programvare som en trussel mot sikkerheten din, noe som gjør den ellers ufarlige programvaren ubrukelig.

Fjerner malware
Fjerner malware

Oppdager og fjerner malware på datamaskinen som virus, reklameprogrammer og spionprogrammer.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåker i det skjulte det du gjør på datamaskinen. Målet er vanligvis å få tak i passord, bankinformasjon og kredittkortopplysninger.

Nettbeskyttelse
Nettbeskyttelse

Finn nettsider som er trygge. Blokker nettsider og nedlastninger med skadelig programvare.

Blokker phishingnettsider
Blokker phishingnettsider

Blokker falske nettsider som er laget for å stjele personopplysninger, normalt etter å følge på en falsk e-post.

Beskyttelse i sanntid
Beskyttelse i sanntid

Sanntidsbeskyttelsen kjører i bakgrunnen og overvåker systemet kontinuerlig, den blokkerer skadelig programvare før den kommer til harddisken din.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig programvare som automatisk vises eller laster ned reklamemateriell som bannere eller popup-vinduer.

Funksj.

VPN internettsikkerhet
VPN internettsikkerhet

Surf anonymt og trygt på nettet. Krypter internettforbindelsen til å blokkere hackere fra å avskjære informasjonen din.

Planlagte søk
Planlagte søk

Angi planlegging for systemets antivirusskanning inkludert hva som skannes.

Støtte og kundeservice

Norton blir ofte kritisert for sin kundesupport, med mange rapporterte tilfeller av Nortons 'sikkerhetseksperter' som forteller brukerne at deres datamaskiner er smittet og må fikses. Selvfølgelig var det aldri en infeksjon, og sikkerhetsekspertene belaster brukeren et gebyr for at det skal 'fikses'. Vi følte oss aldri så mye som 'lurt' av Nortons støtte, men vi var absolutt ikke imponert over den. Å komme til et sted der du kan snakke med et menneske hos Norton for hjelp, er ikke så enkelt som det burde være, beste måten er å søke på Google etter 'Kontakt Oss'-siden. Når du så når det, blir du tilbudt "Live Chat"-støtte, som er en fin måte å tilby og motta støtte på innen antivirusmarkedet. I tillegg til live chat, tilbyr Norton støtte via telefon. Irriterende er det likevel at du må fylle ut et skjema for å få et nummer å ringe. I situasjoner hvor du trenger støtte, vil du sannsynligvis allerede være utilfreds. Hvis du så måtte lese gjennom hele nettstedet deres bare for å finne en måte å kontakte dem på, ville det irritere deg enda mer. Vurder dette når du tar din beslutning om Norton.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport for fakturerings- og tekniske spørsmål.

Live chat-support
Live chat-support

Kundeservice inkluderer live chat for rask respons til eventuelle problemer.

Egenskaper

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Nettbeskyttelse
 • Blokker phishingnettsider
 • Beskyttelse i sanntid
 • Fjerner adware
 • VPN internettsikkerhet
 • Planlagte søk
 • Telefonsupport
 • Live chat-support
 • Windows-kompatibel
 • Apple Mac-kompatibel
 • Android-kompatibel
 • iPad/iPod-kompatibel

De 5 beste antivirusprogrammene

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Beste gratis antivirus 2019

PrisGRATIS


Offentlig

Innhold, resultater, rangeringer, trender og vurderinger på denne siden er etter topp10besteantivirus.com sitt eget skjønn. Informasjonen er kun til forsknings- og informasjonsformål. Vi gjør vårt beste for å holde all informasjon oppdatert og nøyaktig, men kan ikke garantere det grunnet konstante endringer i antiviruslandskapet. For at informasjonen skal være gratis, får topp10besteantivirus.com kompensasjon fra noen firmaer som er utvalgt til å vise produktene sine. Vær oppmerksom på at kompensasjonsnivået påvirker plassering og rekkefølge for når firmaene presenteres.