McAfee anmeldelse

En av de beste merkene i antivirusmarkedet siden oppstarten, McAfee Antivirus (oppkalt etter firmaet grunnlagt av produktets berømte skaper John McAfee, som trådte av fra firmaet i 1994), steg raskt til store høyder i slutten av 90-tallet, som den mest dyktige antivirusprogramvaren tilgjengelig. Nå eid av Intel Security Group (kjøpt i 2010 for heftige $7.68 milliarder), er McAfee antivirusprodukter fortsatt en kjempe i markedet, basert på nesten 30 års erfaring med PC-beskyttelsesprodukter. McAfee har nå et sterkt arsenal på 30 produkter, og McAfee har mye å tilby i cyberbeskyttelsesverdenen, fra å beskytte mobiltelefonen din til å sikre store organisasjonsserverbaser, men hva kan de gjøre for deg når du beskytter datamaskinen din, og er de verdt å prøve?

McAfee

Kompatibilitet

Windows-kompatibel
Apple Mac-kompatibel
Android-kompatibel
iPad/iPod-kompatibel

Pålitelighet og sikkerhet

Som nevnt i funksjons-seksjonen, McAfee antivirusprogramvare er generelt veldig pålitelig, og i den nyeste testen godt over industristandard. Med ingen feilaktig gjenkjenning av trygg programvare som skadelig programvare, er McAfee-antivirus milevis foran bransjens gjennomsnitt (5, ut av mulige 1,328,235). Dette gir en flott brukeropplevelse og en forfriskende mangel på feilaktig flagging av ufarlig programvare, som er altfor vanlig i antivirusprodukter. Brukergrensesnittet til produktet er veldig lett og enkelt å navigere, i motsetning til andre antivirusprogrammer med gode funksjonssett.

Fjerner malware
Fjerner malware

Oppdager og fjerner malware på datamaskinen som virus, reklameprogrammer og spionprogrammer.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåker i det skjulte det du gjør på datamaskinen. Målet er vanligvis å få tak i passord, bankinformasjon og kredittkortopplysninger.

Nettbeskyttelse
Nettbeskyttelse

Finn nettsider som er trygge. Blokker nettsider og nedlastninger med skadelig programvare.

Beskyttelse i sanntid
Beskyttelse i sanntid

Sanntidsbeskyttelsen kjører i bakgrunnen og overvåker systemet kontinuerlig, den blokkerer skadelig programvare før den kommer til harddisken din.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig programvare som automatisk vises eller laster ned reklamemateriell som bannere eller popup-vinduer.

Funksj.

VPN internettsikkerhet
VPN internettsikkerhet

Surf anonymt og trygt på nettet. Krypter internettforbindelsen til å blokkere hackere fra å avskjære informasjonen din.

Planlagte søk
Planlagte søk

Angi planlegging for systemets antivirusskanning inkludert hva som skannes.

Brannmur
Brannmur

Administrasjon av Windows brannmur eller innebygde brannmur-verktøy.

Tune-Up
Tune-Up

Inneholder verktøy som bidrar til en raskere og bedre datamaskin.

Støtte og kundeservice

Hvis du trenger støtte, er det relativt enkelt å få, du kan velge mellom chat-støtte, e-postsupport og telefonstøtte, alle tilgjengelige døgnet rundt. I løpet av en periode med høyt trykk måtte vi bare vente 2 minutter for å kobles til en representant ved McAfee via chat support, så vi går god for deres tilgjengelighet. Deres støttemåter er ikke bare gode for å hjelpe med produktet, de er også en fin måte å pusse opp på lingvistikken, da de tilbyr telefonstøtte i 10 forskjellige land og på 5 forskjellige språk, samt chat-støtte på over 20 språk.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport for fakturerings- og tekniske spørsmål.

Live chat-support
Live chat-support

Kundeservice inkluderer live chat for rask respons til eventuelle problemer.

Egenskaper

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Nettbeskyttelse
 • Beskyttelse i sanntid
 • Fjerner adware
 • VPN internettsikkerhet
 • Planlagte søk
 • Brannmur
 • Tune-Up
 • Telefonsupport
 • Live chat-support
 • Windows-kompatibel
 • Apple Mac-kompatibel
 • Android-kompatibel
 • iPad/iPod-kompatibel

De 5 beste antivirusprogrammene

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Beste gratis antivirus 2019

PrisGRATIS


Offentlig

Innhold, resultater, rangeringer, trender og vurderinger på denne siden er etter topp10besteantivirus.com sitt eget skjønn. Informasjonen er kun til forsknings- og informasjonsformål. Vi gjør vårt beste for å holde all informasjon oppdatert og nøyaktig, men kan ikke garantere det grunnet konstante endringer i antiviruslandskapet. For at informasjonen skal være gratis, får topp10besteantivirus.com kompensasjon fra noen firmaer som er utvalgt til å vise produktene sine. Vær oppmerksom på at kompensasjonsnivået påvirker plassering og rekkefølge for når firmaene presenteres.