MalwareBytes anmeldelse

Malwarebytes, som du sikkert kan gjette fra navnet, er et verktøy som fokuserer på fjerning av skadelig programvare. Dette er forskjellig fra alle de andre selskapene vi vurderer, da det ikke er en full anti-viruspakke, og mangler derfor noen av funksjonene du vanligvis får fra en pakke som Total AV eller McAfee.

MalwareBytes

Kompatibilitet

Windows-kompatibel
Apple Mac-kompatibel
Android-kompatibel

Pålitelighet og sikkerhet

Malwarebytes er definitivt et av de mest populære anti-malware verktøyene der ute. Som navnet antyder, er det et anti-malware-verktøy, men det omhandler også spionprogrammer, adware, trojanere - med mer! Det er et veldig grunnleggende program og har derfor ikke mange funksjoner å snuble i, og du vil derfor forvente stor pålitelighet og det er det du får!

Fjerner malware
Fjerner malware

Oppdager og fjerner malware på datamaskinen som virus, reklameprogrammer og spionprogrammer.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåker i det skjulte det du gjør på datamaskinen. Målet er vanligvis å få tak i passord, bankinformasjon og kredittkortopplysninger.

Nettbeskyttelse
Nettbeskyttelse

Finn nettsider som er trygge. Blokker nettsider og nedlastninger med skadelig programvare.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig programvare som automatisk vises eller laster ned reklamemateriell som bannere eller popup-vinduer.

Funksj.

Planlagte søk
Planlagte søk

Angi planlegging for systemets antivirusskanning inkludert hva som skannes.

Støtte og kundeservice

For å være ærlig er det ikke mye støtte når det gjelder å snakke med noen, men de tilbyr støtte i form av vanlige spørsmål, veiledning og videoer samt e-post/ticketing-støtte. Programvaren er veldig enkel, så vi håper sluttbrukeren ikke kommer borti mange problemer.

Egenskaper

  • Fjerner malware
  • Fjerner spyware
  • Nettbeskyttelse
  • Fjerner adware
  • Planlagte søk
  • Windows-kompatibel
  • Apple Mac-kompatibel
  • Android-kompatibel

De 5 beste antivirusprogrammene

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Beste gratis antivirus 2019

PrisGRATIS


Offentlig

Innhold, resultater, rangeringer, trender og vurderinger på denne siden er etter topp10besteantivirus.com sitt eget skjønn. Informasjonen er kun til forsknings- og informasjonsformål. Vi gjør vårt beste for å holde all informasjon oppdatert og nøyaktig, men kan ikke garantere det grunnet konstante endringer i antiviruslandskapet. For at informasjonen skal være gratis, får topp10besteantivirus.com kompensasjon fra noen firmaer som er utvalgt til å vise produktene sine. Vær oppmerksom på at kompensasjonsnivået påvirker plassering og rekkefølge for når firmaene presenteres.