Kaspersky anmeldelse

Kaspersky, grunnlagt i 1997, med støtte i 200 land og territorier, er trolig den mørke hesten til all antivirusprogramvare, det er ikke den mest kjente (rangert tredje største forbruker sikkerhetsfirma i verden), selv med sine 400 millioner brukere. Husk at AVG har rundt 200 millioner 'aktive' brukere, og er trolig den mest populære programvaren der ute! På samme måte som AVG har Kaspersky et bredt spekter av produkter fra total sikkerhet til programvare for passordbehandling, og er uten tvil den best utviklede programvaren på markedet, med det fantastiske brukergrensesnittet og grundige virusoppdagelses-algoritmer. I 2014 ble selskapet tildelt "AVTest Best Performance Award" for sin minimale innvirkning på systemytelsen i alle tester av løsninger for hjemmebrukere, som viser at de bryr seg om driften av kundens enheter, selvfølgelig er dette gode nyheter for de som er bekymret for programvare som bruker for mye minne eller prosessorkraft.

Kaspersky

Kompatibilitet

Windows-kompatibel
Apple Mac-kompatibel
Android-kompatibel
iPad/iPod-kompatibel

Pålitelighet og sikkerhet

Kasperskys oppdagelsesevner er blant de høyeste av alle sikkerhetsprogrammer, så umiddelbart vil du synes ​​dette definitivt er et godt sett, men dette kan bli plagsomt da noen rapporter sier at programvaren er "for trygg" og derfor har en skadelig innvirkning på dine maskiners ytelse. Likevel, med litt fiksing og triksing med innstillingene, kan du få programvaren til å fungere godt, veldig godt faktisk, og du kan definitivt stole på at du fjernet alle de ekle nedlastingene. Når det gjelder utformingen av selve programvaren, er brukergrensesnittet veldig intuitivt og brukervennlig, så når det gjelder å fikse og trikse rundt, burde du ikke ha noen problemer med å navigere gjennom bakdøren.

Fjerner malware
Fjerner malware

Oppdager og fjerner malware på datamaskinen som virus, reklameprogrammer og spionprogrammer.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåker i det skjulte det du gjør på datamaskinen. Målet er vanligvis å få tak i passord, bankinformasjon og kredittkortopplysninger.

Nettbeskyttelse
Nettbeskyttelse

Finn nettsider som er trygge. Blokker nettsider og nedlastninger med skadelig programvare.

Beskyttelse i sanntid
Beskyttelse i sanntid

Sanntidsbeskyttelsen kjører i bakgrunnen og overvåker systemet kontinuerlig, den blokkerer skadelig programvare før den kommer til harddisken din.

Funksj.

VPN internettsikkerhet
VPN internettsikkerhet

Surf anonymt og trygt på nettet. Krypter internettforbindelsen til å blokkere hackere fra å avskjære informasjonen din.

Passordadmin
Passordadmin

Administrer alle passord enkelt og trygt på ett sted.

Tune-Up
Tune-Up

Inneholder verktøy som bidrar til en raskere og bedre datamaskin.

Støtte og kundeservice

Uansett hvilket sikkerhetsprodukt du kjøper, vil du motta samme 24/7 nettbaserte salgsstøtte, teknisk support via telefon, live chat, e-post og kunnskapsbase, for ikke å nevne at produkter kommer med en 30 dagers "ingen spørsmål" pengene tilbake garanti på alle kjøp.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport for fakturerings- og tekniske spørsmål.

Live chat-support
Live chat-support

Kundeservice inkluderer live chat for rask respons til eventuelle problemer.

Egenskaper

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Nettbeskyttelse
 • Beskyttelse i sanntid
 • VPN internettsikkerhet
 • Passordadmin
 • Tune-Up
 • Telefonsupport
 • Live chat-support
 • Windows-kompatibel
 • Apple Mac-kompatibel
 • Android-kompatibel
 • iPad/iPod-kompatibel

De 5 beste antivirusprogrammene

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Beste gratis antivirus 2019

PrisGRATIS


Offentlig

Innhold, resultater, rangeringer, trender og vurderinger på denne siden er etter topp10besteantivirus.com sitt eget skjønn. Informasjonen er kun til forsknings- og informasjonsformål. Vi gjør vårt beste for å holde all informasjon oppdatert og nøyaktig, men kan ikke garantere det grunnet konstante endringer i antiviruslandskapet. For at informasjonen skal være gratis, får topp10besteantivirus.com kompensasjon fra noen firmaer som er utvalgt til å vise produktene sine. Vær oppmerksom på at kompensasjonsnivået påvirker plassering og rekkefølge for når firmaene presenteres.