BullGuard anmeldelse

I 2001 ble BullGuard grunnlagt, og de har hatt en lang og vellykket historikk innen antivirus og antiphishing, de har fått en stor markedsandel på sine 15 år. BullGuard har en imponerende produktserie, de har mer enn kun et antivirus med et sikkerhetskopieringsprogram til PC/mobil og 'internettsikkerhet', de har en alt-i-ett sikkerhetsløsning for internett. Når det gjelder priser og utmerkelser, har BullGuard gjort det ganske bra, de har fått 10 poeng fra supre institusjoner i en 5-årsperiode mellom 2007 og­ 2012. I denne perioden opplevde BullGuards programvare et hinder i utdaterte Windows-maskiner, som klassifiserte alle kjørbare programmer som 'infiserte', og merket dem som trojanske varsler og satte dem i karantene. Dette var ikke bra for verken selskap eller produkt! Men hva med i 2016? Konkurrerer de fortsatt om store utmerkelser innen PC-beskyttelse?

BullGuard

Kompatibilitet

Windows-kompatibel
Apple Mac-kompatibel
Android-kompatibel

Pålitelighet og sikkerhet

BullGuard tilbyr kvalitetsløsninger innen antivirus så du kan forvente at de er pålitelige og enkle å bruke. I en test utført av TopTenReviews ble det funnet ut at BullGuard fant 100% av PCens skadelige programvare og scoret godt på 'Enkel skanning' også - 92%. I våre tester fant vi ut at brukergrensesnittet var enkelt og fungerte som forventet. I tillegg har de gode anmeldelser på TrustPilot, som støtter at de har god kundeservice og er brukervennlige. Jeg anbefaler BullGuard til alle som er ute etter et enkelt og kraftig antivirus med god support, det er enkelt å installere og bruke.

Fjerner malware
Fjerner malware

Oppdager og fjerner malware på datamaskinen som virus, reklameprogrammer og spionprogrammer.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåker i det skjulte det du gjør på datamaskinen. Målet er vanligvis å få tak i passord, bankinformasjon og kredittkortopplysninger.

Nettbeskyttelse
Nettbeskyttelse

Finn nettsider som er trygge. Blokker nettsider og nedlastninger med skadelig programvare.

Blokker phishingnettsider
Blokker phishingnettsider

Blokker falske nettsider som er laget for å stjele personopplysninger, normalt etter å følge på en falsk e-post.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig programvare som automatisk vises eller laster ned reklamemateriell som bannere eller popup-vinduer.

Funksj.

Planlagte søk
Planlagte søk

Angi planlegging for systemets antivirusskanning inkludert hva som skannes.

Brannmur
Brannmur

Administrasjon av Windows brannmur eller innebygde brannmur-verktøy.

Beskytt identiteten
Beskytt identiteten

Beskyttelse av identitet fra Experian er integrert for beskyttelse både pålogget og avlogget.

Støtte og kundeservice

Når det gjelder support og kundeservice er det ingen som slår BullGuard. Du kan chatte online med en ekspert på antivirus når som helst (kun engelsk support) og på 6 ulike språk. Det som virkelig imponerte oss var hvor raske kundeservice var, det ble vår tur etter bare ett minutt midt på dagen i en ukedag (vanligvis en svært opptatt tid for kundeservice som jobber med PC-beskyttelse). I tillegg til chat-funkasjonen kan du sende dem en e-post hvis du ikke har tid til å løse problemet der og da, eller hvis det er et komplisert problem. Hvisd du foretrekker å søke etter svar selv, eller er interessert i å lære mer om antivirusprodukter, har de en stor FAQ og produktveiledninger som hjelper deg gjennom alle aspektene av oppsett og administrasjon av BullGuards antivirusprodukter. Dessverre finnes det ikke telefonsupport.

Live chat-support
Live chat-support

Kundeservice inkluderer live chat for rask respons til eventuelle problemer.

Egenskaper

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Nettbeskyttelse
 • Blokker phishingnettsider
 • Fjerner adware
 • Planlagte søk
 • Brannmur
 • Beskytt identiteten
 • Live chat-support
 • Windows-kompatibel
 • Apple Mac-kompatibel
 • Android-kompatibel

De 5 beste antivirusprogrammene

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Beste gratis antivirus 2019

PrisGRATIS


Offentlig

Innhold, resultater, rangeringer, trender og vurderinger på denne siden er etter topp10besteantivirus.com sitt eget skjønn. Informasjonen er kun til forsknings- og informasjonsformål. Vi gjør vårt beste for å holde all informasjon oppdatert og nøyaktig, men kan ikke garantere det grunnet konstante endringer i antiviruslandskapet. For at informasjonen skal være gratis, får topp10besteantivirus.com kompensasjon fra noen firmaer som er utvalgt til å vise produktene sine. Vær oppmerksom på at kompensasjonsnivået påvirker plassering og rekkefølge for når firmaene presenteres.