Bitdefender anmeldelse

Bitdefender har i løpet av de siste årene blitt et av de best ansette antivirusproduktene, og det med god grunn. Bitdefender er et relativt nytt selskap sammenlignet med andre antivirusselskaper, og de har raskt etablert seg som et av de ledende merkene med over en halv milliard installasjoner / aktive brukere til dags dato. Det er 17 produkter å velge mellom, et stort antall er til personlig bruk (typen vi bryr oss mest om og vurderer!). Du kan beskytte PC, Mac og Android med BitDefender. Bitdefender er konsekvent bedre enn bransjens gjennomsnitt, og antivirusproduktene har blitt ett av de mest respekterte merkene i bransjen.

Bitdefender

Kompatibilitet

Windows-kompatibel
Apple Mac-kompatibel
Android-kompatibel

Pålitelighet og sikkerhet

Du finner mange ulike eksempler på organisasjoner og rapporter som roser Bitdefenders pålitelighet og effektivitet, og disse støttes av den imponerende samlingen priser basert på programvarens evne til å finne skadelig programvare og ignorere ufarlig programvare. Antivirusets pålitelighet bør ikke bekymre deg i det hele tatt når du vurderer Bitdefender. Det er også veldig enkelt å bruke. Brukergrensesnittet er veldig simpelt og lett å forstå, i løpet av noen få sekunder er du oppmerksom på ditt nåværende beskyttelsesnivå og hva som er slått på/av av funksjoner. Du kan skanne umiddelbart. Den eneste mulige forvirringen er de 3 ulike skannetypene, men et søk på produktet avverger dette.

Fjerner malware
Fjerner malware

Oppdager og fjerner malware på datamaskinen som virus, reklameprogrammer og spionprogrammer.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåker i det skjulte det du gjør på datamaskinen. Målet er vanligvis å få tak i passord, bankinformasjon og kredittkortopplysninger.

Nettbeskyttelse
Nettbeskyttelse

Finn nettsider som er trygge. Blokker nettsider og nedlastninger med skadelig programvare.

Blokker phishingnettsider
Blokker phishingnettsider

Blokker falske nettsider som er laget for å stjele personopplysninger, normalt etter å følge på en falsk e-post.

Beskyttelse i sanntid
Beskyttelse i sanntid

Sanntidsbeskyttelsen kjører i bakgrunnen og overvåker systemet kontinuerlig, den blokkerer skadelig programvare før den kommer til harddisken din.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig programvare som automatisk vises eller laster ned reklamemateriell som bannere eller popup-vinduer.

Funksj.

VPN internettsikkerhet
VPN internettsikkerhet

Surf anonymt og trygt på nettet. Krypter internettforbindelsen til å blokkere hackere fra å avskjære informasjonen din.

Planlagte søk
Planlagte søk

Angi planlegging for systemets antivirusskanning inkludert hva som skannes.

Brannmur
Brannmur

Administrasjon av Windows brannmur eller innebygde brannmur-verktøy.

Tune-Up
Tune-Up

Inneholder verktøy som bidrar til en raskere og bedre datamaskin.

Støtte og kundeservice

Bitdefender har en super supportarena du kan bruke hvis du står fast. De er lett å tak i og tilbyr kvalitetssupport enten du velger e-post,support i fellesskapet, chat eller telefon. Dessverre var det ikke plankekjøring for Bitdefenders support. Da vi prøvde å bruke chat-support var det ingen ledige agenter, det ble foreslått at vi sendte e-post i stedet! Dersom en viktig del av programvaren er rapportert som skadelig programvare, trenger du svar raskere enn 2 dager. Vi prøvde å nå Bitdefenders chat-support 4 ganger på 20 minutter, vi klarte det ikke én gang! Det er naivt å anta at dette er representativt for chat-supporten hele tiden, men det gir oss ikke mye tillitt til at de kan hjelpe kunder.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport for fakturerings- og tekniske spørsmål.

Egenskaper

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Nettbeskyttelse
 • Blokker phishingnettsider
 • Beskyttelse i sanntid
 • Fjerner adware
 • VPN internettsikkerhet
 • Planlagte søk
 • Brannmur
 • Tune-Up
 • Telefonsupport
 • Windows-kompatibel
 • Apple Mac-kompatibel
 • Android-kompatibel

De 5 beste antivirusprogrammene

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Beste gratis antivirus 2019

PrisGRATIS


Offentlig

Innhold, resultater, rangeringer, trender og vurderinger på denne siden er etter topp10besteantivirus.com sitt eget skjønn. Informasjonen er kun til forsknings- og informasjonsformål. Vi gjør vårt beste for å holde all informasjon oppdatert og nøyaktig, men kan ikke garantere det grunnet konstante endringer i antiviruslandskapet. For at informasjonen skal være gratis, får topp10besteantivirus.com kompensasjon fra noen firmaer som er utvalgt til å vise produktene sine. Vær oppmerksom på at kompensasjonsnivået påvirker plassering og rekkefølge for når firmaene presenteres.