Hvordan vet du om Macen har virus?

Mac-virus er svært sjeldne sammenlignet med Windows, så du det er fort gjort å tenke at man immun mot dem.  Det er ikke tilfelle. Det er flere måter du kan finne ut om Macen har fått virus.

Uventede popup-vinduer og -annonser – Adware blir mer og mer populær på Macer, så hvis du ser annonser der de ikke var tidligere, er det en risiko for at du er infisert av adware.  Spesielt hvis popup-vinduer vises uten at du åpnet nettleseren.

Et godt antivirus for Mac er nødvendig.

Macen din har blitt treg – Vanligvis er dette et sikkert tegn på at Macen har et virus, enten det skadelig programvare, spionprogrammer eller adware.   Skadelig programvare er det farligste, men på en Mac er risikoen for å få denne typen virus liten.

Skann etter skadelig programvare – For å være sikker anbefaler vi å laste ned og installere et antivirusprogram, dette er den eneste sikre måten å sjekke etter virus.  Men de sjekker ikke bare etter virus og systemfeil, de renser og fjerner også enhver skadelig programvare.

Om du mistenker at Macen din har fått virus, eller vil forhindre at den får det, anbefaler vi å skaffe Total AV i dag.

 Offentlig

Innhold, resultater, rangeringer, trender og vurderinger på denne siden er etter topp10besteantivirus.com sitt eget skjønn. Informasjonen er kun til forsknings- og informasjonsformål. Vi gjør vårt beste for å holde all informasjon oppdatert og nøyaktig, men kan ikke garantere det grunnet konstante endringer i antiviruslandskapet. For at informasjonen skal være gratis, får topp10besteantivirus.com kompensasjon fra noen firmaer som er utvalgt til å vise produktene sine. Vær oppmerksom på at kompensasjonsnivået påvirker plassering og rekkefølge for når firmaene presenteres.